Over toolbox

De toolbox aanpak

Toolbox communicatie koppelt creativiteit aan effectiviteit voor originele en authentieke communicatie ´tools´ op maat, waarmee u het imago van uw organisatie versterkt en duurzame, succesvolle relaties met klanten, medewerkers en andere partijen bouwt.

Lange ervaring

Toolbox communicatie bestaat sinds 2008 maar oprichter Karen Jochems houdt zich sinds 1993 bezig met relatiemedia. Zij startte toen als editor van twee Engelstalige bedrijfsbladen van Koninklijke Nederlandse Vliegtuigenfabriek Fokker.

In 1996 later trad Karen in dienst van Hemels Publishers. Daar werkte zij eerst in de redactionele organisatie om zich later te richten op conceptontwikkeling en strategie voor grote merken als AkzoNobel, Bouwfonds, DaimlerChrysler, KLM, NEC Philips, T-Mobile en Toyota.

In 2008 startte Karen toolbox communicatie. Naast opdrachten voor o.a. de Universiteit Leiden, European Cultural Foundation, Politie Noord-Holland Noord en Bolsius International, wordt toolbox communicatie ook regelmatig ingehuurd door relatiemediabureaus voor conceptontwikkeling en redactie.

Nederlands en Engels

Karen is tweetalig opgevoed en heeft een studie Engelse Taal- en Letterkunde cum laude afgerond. Toolbox communicatie werkt daarom net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Partners

Samenwerking leidt tot de beste resultaten. Daarom werkt toolbox communicatie samen met gedreven vakmensen die specialist zijn op hun vakgebied. Hieronder vindt u enkele van onze partners:

Design/ontwerp
Studio Jos Willemse (www.joswillemse.nl)
Van Lennep (www.vanlennep.eu)

Media
NRC Media (www.nrcmedia.nl)
Wegener Media (www.ondernemerapeldoorn.nl)

Internet
Perplex Internetmarketing (www.perplex.nl)
Clogwork (www.clog-work.com)
Online Precision (www.onlineprecision.nl)

Redactie
Suus van Geffen (www.route77.nl)
Karina Meerman (www.karinameerman.nl)
Edith van Gameren (www.edithschrijft.nl)
Annette Zeelenberg (www.zeelenbergcommunicatie.nl)
Rupert Parker Brady (www.retaildenkers.nl)

Uitgeverijen van relatiemedia
Hemels Publishers (www.hemels.com)
Axioma (www.axioma.nl)
Scripta Media (www.scripta.nl)
G+J Uitgevers (www.genj.nl/corporate/slides)
ZB Communicatie (www.zbcom.nl)